Våre beste julegavetips

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal gi i julegave til familie eller venner? Vi har samlet våre beste tips til både myke og harde pakker under treet.

Clifton – håndklær fra Halvor Bakke

Myke, tykke håndklær i god kvalitet er alltid en sikker vinner på badet. Gå for et helhetlig uttrykk i favorittfargen eller miks og match med ulike fargenyanser. Frem til og med 23. desember får du -25% på Clifton håndklær fra Halvor Bakke.

Terrigeno – såper fra Halvor Bakke

Gå for en velduftende gave under juletreet. Såpeserien fra Halvor Bakke er for både kropp og hender, og sørger for å etterlate huden ren, myk og velduftende. Såpene består av rene, naturlige ingredienser – med andre ord en perfekt gave til den miljø- og kvalitetsbevisste! I Frem til og med 23. desember får du -25% på HB såper fra Terrigeno.

Bambus badekarbro

Interiør i bambus fra Turiform

Ofte skal det ikke så mye til for å gi badet en oppgradering. Innslag av bambus gjør rommet lunt og innbydende, samtidig som det bidrar til å sette et personlig preg på omgivelsene. I hele desember har vi gode tilbud på bambus fra kvalitetsleverandøren Turiform.

Detaljer i tre fra Sealskin Earth

En praktisk julegave kan også være pen – det er produktserien Earth et godt eksempel på. Med et stort utvalg av såpedispensere, toalettbørster, tannbørsteholdere og andre småting til badet, har du mye å velge mellom.

Earth

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller befaring.

Kontakt oss