Synes du badet ditt er kjedelig og utdatert?

Badet er ett av de dyreste rommene i hjemmet å pusse opp, men du må ikke nødvendigvis totalrenovere for å få følelsen av et helt nytt bad.

Et nytt bad som er bygget fra grunnen av koster deg gjerne mellom kr 300.000 -400.000. Men dersom badet ditt er under 15 år, fliser, membran og sluk er i forskriftsmessig stand og fungerer som det skal, kan det være økonomisk å la det forbli slik det er og bare bytte ut baderomsutstyret.

Fra utdatert til moderne på 1, 2, 3!

Det skal nemlig ikke mer til enn noen få endringer til for å gi badet ditt et stort løft. Nye baderomsmøbler, speil, dusjvegger, og vips – du har et “nytt” bad! Bare det å bytte fra krom til sorte kraner kan endre uttrykket til hele badet.

Få hjelp til å velge

Uansett om planen din er å totalrenovere, eller om du bare vil bytte ut innredning på badet, er det lurt å få hjelp. Det er ikke alltid lett å vite hvilke løsninger som fungerer
for deg, eller hvilken stil som vil passe best inn i akkurat ditt hjem. Heldigvis finnes det fagfolk som oss og som jobber med dette hver eneste dag. Vi kan også, om nødvendig, komme på befaring og gi deg gode råd og tips før du tar de viktige avgjørelsene. En prat med oss vil kunne kartlegge hvilke uttrykk og farger du ønsker å gå for. Det er ikke det samme å kun se baderomsinteriør i kataloger og på nettet, som å få se de ut i virkeligheten. Når du scroller og blar blant hundrevis av møbler, dusjfronter, toaletter og kraner er det lett å bli overveldet, forvirret og usikker på hva du burde velge. Derfor har Svalland VVS en helt egen rørleggerbutikk på Landås. Der kan du se våre utstillinger på forskjellige løsninger og produkter. I tillegg vil du møte dyktige fagfolk som kan hjelpe deg å velge den perfekte løsningen og lande på et design, som både gir deg den fantastiske «nytt bad følelsen» og forblir moderne selv når badet begynner å bli noen år.

Å bytte ut stilen og fargene på «snackset» som vi liker å kalle det - er en enda mindre og billigere løsning for å gi deg den herlige “nytt bad”-følelsen. Bare å gå fra, f.eks. lyse til mørke farger på håndklær, såpedispenser, toalettbørste, pedalspann etc. og gjerne en grønn plante, vil badet få en helt ny personlighet.

Hos oss er produktene fra Halvor Bakke en stor favoritt!


Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller befaring.

Kontakt oss