Borettslag og Sameie

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie? Vi tar gjerne på oss små og store oppdrag innen VVS og varmeanlegg. Gjennom skreddersydde avtaler kan vi bistå med alt innen rørleggerarbeid, enten dere har behov for tradisjonelle serviceoppdrag eller skal sette i gang med et større prosjekt.

Ved å inngå en avtale med Svalland VVS får dere en trygg og pålitelig partner med svært god kjennskap til bransjen. Ved siden av å utføre tradisjonelle serviceoppdrag, kan vi også bidra med rådgivning og bistand til prosjektering, rehabilitering av bad og kjøkken, i tillegg til vedlikehold på VVS-anlegg og håndtering av forsikringsselskap og andre instanser i forbindelse med skader. Vi har også bedriftsavtaler med en rekke underleverandører og kan derfor bistå ved prosjekter på tvers av fagområder.

Enten dere er et stort borettslag eller et mindre sameie, kan det være lurt å ta en gjennomgang av røranlegg og koblinger i forbindelse med varmeanlegg for å undersøke om det er behov for vedlikehold. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt.

Svalland VVS ble grunnlagt i 1990 og holder til på Landås. I vår egen butikk på Nattlandsfjellet, møter du blide og serviceinnstilte medarbeidere som gjerne deler av sin ekspertise og fagkunnskap. Siden starten har vi vokst til å bli en stor og sentral aktør i Bergen og områdene rundt.Kontaktskjema