Varmeanlegg

Sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingskilder, kan et varmeanlegg med varmepumpe av høy kvalitet halvere utgiftene til oppvarming i en normal husstand. Et varmeanlegg som er riktig installert og driftet, øker boligens komfort gjennom jevn og rimelig varme. Svalland VVS AS har lang erfaring i å hjelpe våre kunder med varmeanlegg.

Vi har stor kompetanse på varmeanlegg og gamle varmeanlegg, og tilbyr energibesparende løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Varmeanlegg fra NIBE


Mange skal bytte til en ny varmeløsning med tanke på at oljefyr blir forbudt i 2020. Dette kan innebære en stor investering. Løsningen vil allikevel lønne seg i lengden. Varmeanlegg gir både laverere utgifter til oppvarming, og et vesentlig bedre miljøfokus.

Svalland VVS AS har god kompetanse på varmeløsninger, og kan gi deg viktige råd og verdifull oppfølging.

Vi følger deg opp i hele prosessen – fra befaring og tilbud til montering av varmeløsningen og gjennomgang og opplæring i systemene.

Varmeanlegg fra NIBE


Hvorfor velge oss?

Vi har dyktige medarbeidere som er spesialister innenfor sine fagfelt. Disse årene med erfaring kommer deg som kunde tilgode. For oss kommer kunden alltid først. Vi strekker oss lengst mulig for å sørge for å finne den rette løsningen. Når det kommer til den endelige løsningen, så er vi fleksible iforhold til den enkeltes behov.

Hos oss finner du produkter fra leverandører i toppklassen, noe som gjør at du får en kvalitetsikret løsning som varer.

Kontaktskjema