Butikk


Skal du pusse opp eller fornye badet? Kom innom vår flotte butikk ved oppkjørselen til Nattlandsfjellet for inspirasjon, veiledning og tips.

Enten du har planer om å totalrenovere, pusse opp eller bare gjøre noen mindre oppgraderinger på badet, finner du et stort utvalg av utstyr og interiør hos oss.

Nordisk og naturlig, dempet og sort eller marmor og gulldetaljer? I butikken vår finner du et stort utvalg av baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger og blandebatterier. Våre utstillinger inneholder produkter fra små og spennende aktører til store anerkjente produsenter. Hos oss vil du alltid møte engasjerte medarbeidere med høy fagkunnskap som gjerne hjelper deg med å gjøre de rette valgene for ditt baderom. Badet har de siste årene gått fra å være et funksjonelt og praktisk rom til å bli et sted for velvære og hverdagsluksus. 

Smarte løsninger, nye produkter og spennende materialvalg kan være akkurat det som skal til for å skape ditt drømmebad.Velkommen innom vår flotte butikk på Nattlandsfjellet!Ved siden av bad, leverer vi også større prosjekter innen VVS, service, varmepumpe og gulvvarme til boliger.Ønsker du et tilbud på våre tjenester? Vi gir uforpliktende tilbud og foretar gjerne en gratis befaring. Hos oss kan du alltid forvente rask respons på alle forespørsler.

La deg inspirere av våre flotte utstillinger og produkter

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt baderom