Planlegger du nytt bad?

Planlegger du nytt bad? Vi hjelper deg med å skape badet du drømmer om! Når du velger Svalland VVS AS, trenger du bare forholde deg til en leverandør. Vi leverer alt innen bad fra begynnelse til slutt, og ønsker du et uforpliktende tilbud, har vi alltid gratis befaring.

Alt du trenger til et nytt bad.
Alt du trenger til et nytt bad. Skal du pusse opp eller legge nytt bad i Bergen og omegn?

Vi hjelper deg med både planleggingen og gjennomføringen av prosjektet. Enten du har klare ideer eller er usikker på hvordan badet ditt skal være, kan vi tilby ulike planløsninger som passer dine behov. 

For de fleste av oss er det en vesentlig investering å bygge et helt nytt bad. Da er det en nødvendighet at de som bygger det skal kunne sitt håndverk. Gjennom årene har vi pusset opp hundrevis av bad. Denne erfaringen skal gi deg som kunde en trygghet på at kvalitet blir ivaretatt gjennom alle ledd i prosjektet – fra hvilke materialer som benyttes til hvordan arbeidet med oppbygging gjennomføres. 

Når du skal legge nytt bad, er det viktig å planlegge godt. Tenk nøye gjennom hvordan du vil ha det. Her kan du gjerne hente inspirasjon fra interiørmagasiner og nettsider. Det er viktig å ha et bad som man trives med. Samtidig er det viktig å tenke praktisk. Et godt tips er å skrive ned hvilke behov du har når det kommer til det nye badet. Dermed kan vi hjelpe deg å finne løsningen som passer til deg og dine behov.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt baderom