Samler de viktigste dokumentene på ett sted

Vet du hvem som utførte oppussingen av badet ditt? Eller hvilket arbeid som ble gjort etter vannlekkasjen på kjøkkenet? Det er ikke alltid lett å vite hvem eller hva som som er gjort i boligen – særlig dersom den har skiftet eiere flere ganger. Men ved å laste opp nødvendige dokumenter i Boligmappa har det aldri vært lettere å holde orden i papirene.

– Boligmappen er boligens servicehefte hvor du enkelt kan legge inn dokumentasjon, kvitteringer og fakturakopi av arbeid som er utført på boligen, forklarer Dag Erik Svalland, daglig leder hos Svalland VVS. 

Nyttig tjeneste

Med 670.000 aktive brukere har stadig flere fått opp øynene for hvor nyttig en tjeneste som Boligmappa er – også for rørleggerbedrifter som oss.

– Har du hatt rørlegger på besøk kan du også selv legge inn en kopi av faktura i boligmappen. På den måten kan dokumentene enkelt tas frem ved en senere anledning, for eksempel dersom det blir aktuelt med reklamasjoner, reparasjoner eller lignende.

Uansett hvor lite arbeidet er, er fordelen ved å samle alt på ett sted stor.

– I Svalland VVS bruker vi boligmappen aktivt, også ved totaloppussing av bad. Det er ikke bare enklere for kunden at alt samles på ett sted, men vi merker også at det er en stor fordel for oss når vi samarbeider med ulike leverandører.

Vær obs på nye endringer

Med innføring av den nye avhendingsloven har det blitt flere endringer for kjøp og salg av bolig. Har du ikke dokumentasjonen på plass kan du i verste fall risikere at oppussing og annet arbeid som er utført blir verdiløst.

– Det er gjerne ikke så mange av kundene våre som har hørt om Boligmappa fra før, men tilbakemeldingene er utelukkende positive når vi viser og forklarer hvordan tjenesten fungerer, sier Svalland.


Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller befaring.

Kontakt oss